PUTKITYÖT

Meiltä kattavat putkityöt ja osaava putkimies!

Putkityöt viimeistellysti | Taivassalo

SV-Tek tekee putkityöt ja -asennukset Taivassalossa sekä sen lähialueilla. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja teemme työt aina viimeistellysti, mikä takaa luotettavan lopputuloksen. Työkohteitamme ovat muun muassa yritysten tilat ja yksityisasiakkaiden asunnot. Meillä on vuosien kokemus alalta, joten meiltä hoituvat niin pienet kuin isommatkin putkityöt.

Monipuoliset palvelut

Palveluitamme ovat muun muassa vuotavien ja rikkoutuneiden hanojen korjaukset, putkien asennukset sekä hitsaukset. Asennamme ja korjaamme vesi-, viemäri- ja lämpöjohtoja sekä avaamme putkien tukkeutumat. Kauttamme saat myös putkisaneerauksen palvelut. Kun ammattilainen hoitaa putkityöt, ne valmistuvat ripeästi ja viimeistellysti. Tällöin vältytään ikäviltä lisäkustannuksilta ja kosteusvaurioilta.

Ota yhteyttä ›

Ammattitaitoinen putkimies työskentelee nopeasti ja huolellisesti

Kun viemäriputki tukkeutuu, hana alkaa vuotaa tai vesiputki menee rikki, putkimies tulee apuun. SV-Tekillä on ammattitaitoiset työntekijät, joilla on vuosien kokemus putkitöistä. Meillä pidetään tärkeänä sitä, että työt tehdään viimeistellysti, jolloin lopputulos on kestävä. Työt pyritään tekemään aina ripeästi, mutta huolellisesti, jolloin vältytään myöhemmiltä lisäkustannuksilta. Kun vuotavat putket huolletaan heti kuntoon, vältytään myös kosteusvaurioilta.

Pidämme asiakkaan tilanteen tasalla

Putkiremontin aikana SV-Tekin putkimies tiedottaa aina asiakkaalle tarvittavista toimenpiteistä ja mahdollisista vesikatkoista. Nykyisin putkiremonttien aikaiset vesikatkot ovat usein lyhyitä, sillä vanha putkisto otetaan pois käytöstä vasta kun uudet saadaan asennettua. Hyvä putkimies tekee myös huollot siten, että siitä on mahdollisimman vähän haittaa tilan ja vesikalusteiden käyttäjille. Soittamalla tai lähettämällä sähköpostia, saat lisätietoa putkityöpalveluistamme.

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Ota yhteyttä › Soita ›